Aktiviteter

Når ikke koronarestriksjonene hindrer det, er det ukentlige quiz, biljardturneringer, snookerturneringer og dartturneringer på Elmers!

Quiz
På onsdager har vi allmennquiz! Det er gratis å være med, og laget ditt kan vinne et gavekort i baren. Det kan være opp til 5 på hvert lag. Kom med venner eller alene – vi finner alltids et lag til deg! Se facebook-siden vår for mer informasjon.

Tema: Alt mulig rart og urart!
Maks antall per lag: 5
Startskudd kl. 18:30
Premie: Gavekort på Elmers

Biljardturneringer
Søndager arrangerer Østkanten Biljardklubb biljardturneringer hos oss klokken 16:00. Det er handicapturneringer, så alle har en mulighet til å vinne! Påmelding skjer ved oppmøte eller på Cuescore. Det er alltid pengepremier til de som får 1., 2. og 3. plass.

Første søndagen i måneden er turneringen i 10-ball, og siste søndagen er det i 8-ball. På alle de inneklemte søndagene hver måned er det 9-ball det går i. At det er turneringer med handicap betyr at du starter med en forhåndstildelt ledelse hvis du ikke er like flink i biljard som motstanderen din. Både 1., 2. og 3. plass gir (nesten alltid) pengepremie.

Påmelding: Oppmøte eller via Cuescore
Startskudd kl. 16:00
Pris: 150,-
Premier: Penger! (avhenger av antall deltakere)

Snookerturneringer
På tirsdager arrangerer Østkanten Biljardklubb snookerturneringer hos oss klokken 18:00. Det er en populær turnering som kun kan ha med 12 deltakere. Derfor anbefaler vi at du melder deg på via Cuescore i god tid. Der står det også mer om reglene som gjelder for turneringen. Vi spiller puljespill, så normalt vil det bli 4-5 kamper på hver deltaker. I tillegg spilles det semifinale og finale. Det er pengepremier.

Påmelding: Cuescore eller ved oppmøte.
Startskudd kl. 17:30
Pris: 150,-

Dartturneringer
På tirsdager holder The Playerz Dart Club turneringer i dart hos oss.  De lover god stemning og mye spill for penga! Om du fortsatt er i tvil på om du tør, så send dem en e-post! theplayerzdartclub@gmail.com

Påmelding senest kl.18:45
Startskudd kl. 19:00
Pris: 50,-

Shuffleboardturneringer
I blant har vi shuffleboardturneringer. Følg med på Elmers Biljardsalongs facebook-side og på tavlene ved baren for mer informasjon om tidspunkter. Det er minst to kamper på hver, men som regel spiller vi puljespill, så en kan få flere. Det er maks 12 deltakere.