Program

Østkanten Biljardklubb arrangerer aktivitetsuke hos oss fra 17. til 23. august! Det blir turneringer i biljard og snooker, kurs i biljard både for nybegynnere og viderekomne, sosial kveld hvor du kan bli kjent med miljøet (vit at det alltid er en venn på plass som du kan spille med!), superquiz med ekstra fine premier og pokerturnering! Les mer her.

Det er dessuten regelmessige snookerturneringer, quiz, shuffleboardturneringer og biljardturneringer som du kan delta på!

Quiz
På onsdager har vi allmennquiz klokken 18:30. Det er gratis å være med, og laget ditt kan vinne et gavekort i baren. Det kan være opp til 5 på hvert lag. Kom med venner eller alene – vi finner alltid et lag til deg!

Shuffleboardturneringer
I blant har vi shuffleboardturneringer. Følg med på Facebook og på tavlene ved baren for mer informasjon om tidspunkter. Det er minst to kamper på hver, men som regel spiller vi puljespill, så en kan få flere. Det er maks 12 deltakere.Vinneren får et gavekort på Elmers på 250 kroner. Pris: 50,-

Biljardturneringer
Søndager arrangerer Østkanten Biljardklubb biljardturneringer hos oss klokken 16:00. Det er handicapturneringer, så alle har en mulighet til å vinne! Påmelding skjer ved oppmøte eller på Cuescore. Det er alltid pengepremier til de som får 1., 2. og 3. plass. Pris for å delta: 150 ,-

Første søndagen i måneden er turneringen i 10-ball, og siste søndagen er det i 8-ball. På alle de inneklemte søndagene hver måned er det 9-ball det går i. At det er turneringer med handicap betyr at du starter  med en forhåndstildelt ledelse hvis du ikke er like flink i biljard som motstanderen din.

Både 1., 2. og 3. plass gir (nesten alltid) pengepremie. 100 av de 150 kronene som betales inn i deltakeravgift betales ut i premier på samme turnering. Vi har et rankingssystem som går over hele kalenderåret. På slutten av hvert år får innehaverne av de åtte øverste plassene i rankingssystemet en snerten pengesum.

Snookerturneringer
På tirsdager arrangerer Østkanten Biljardklubb snookerturneringer hos oss klokken 18:00. Det er en populær turnering som kun kan ha med 12 deltakere. Derfor anbefaler vi at du melder deg på via Cuescore i god tid. Der står det også mer om reglene som gjelder for turneringen. Vi spiller puljespill, så normalt vil det bli 4-5 kamper på hver deltaker. I tillegg spilles det semifinale og finale. Det er pengepremier. Pris: 150,-